VERKOOP

Denkt u erover om uw woning te verkopen? Immo My Home biedt u hiervoor een totaaloplossing. Een gedetailleerd en op notarieel niveau uitgewerkt verkoopdossier staat borg voor het vertrouwen van de klant. Maak een VRIJBLIJVENDE afspraak met ons kantoor en wij komen met plezier bij u langs om onze werkwijze aan u uit te leggen.

Enkele van onze troeven :
1. Bij ons bent u geen nummer, wij hebben aandacht voor de specifieke wensen van elke klant
2. Wij zijn 7 op 7 bereikbaar en stellen ons zeer flexibel op. Steeds rechtstreeks contact met de zaakvoerder wat het vertrouwen enkel ten goede komt.
3. Wij hebben geen “algemeen” mediaplan maar wij stellen een individueel en op maat gemaakt plan op. Wij respecteren hierbij de wensen van de klant en de noden van het pand. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw pand op een zo kort mogelijk tijd zoveel mogelijk klanten bereikt.
4. Wij werken op basis van “NO CURE - NO PAY” dus u betaald enkel wanneer wij de verkoop hebben kunnen realiseren.
5. Wij geven u tips en advies om uw woning de OPTIMALE kansen te geven voor verkoop.
6. Ons kantoor werkt PRO-ACTIEF , en geeft uw eigendom de BOOST die het nodig heeft.
7. U krijgt de nodige feedback van de bezoeken en de verloop van de verkoop van uw pand. Steeds rechtstreeks van de persoon die uw dossier tot in het kleinste detail kent.
8. U kan bij ons terecht voor AL uw vastgoedvragen, wij hebben permanent een raadsman ter onze beschikking om de juridische problemen aan te pakken.
9. Wij hebben een PASSIE voor het vak en dat vertaald zich in een eindeloze inzet en steeds met de glimlach!

Neem contact op met ons kantoor voor alle verdere inlichtingen of een vrijblijvende afspraak Wij zijn steeds bereikbaar op het gekende nummer : 050/20.00.00