AANKOOPMAKELAAR

Als druk bezette klant, kunnen wij begrijpen dat het niet evident is om het uitgebreide aanbod volledig te kennen en op te volgen. Wij speuren elke dag de markt in detail af, volgen alle wijzigingen en prijsevoluties op en wij vernemen verkopen meestal nog voor ze op de markt komen.

Hoe gaan we te werk :
U geeft ons zo specifiek mogelijk uw zoekcriteria door in een eerste kennismakingsgesprek. Wij laten dit graag bij u thuis doorgaan, omdat we dan al een heel goed zicht krijgen op uw woonsituatie.
Wij speuren de markt af naar uw droomwoning en maken na uw akkoord een afspraak met de verkoper van het pand om de woning samen met u te gaan bekijken.
Mocht u interesse hebben in het pand, bekijken wij de prijszetting, adviseren u en voeren wij, indien gewenst voor u de onderhandelingen. Eenmaal er een akkoord is tussen beide partijen, zorgen wij voor de verdere afhandeling van uw dossier.

Neem contact op met ons kantoor voor alle verdere inlichtingen of een vrijblijvende afspraak Wij zijn steeds bereikbaar op het gekende nummer : 050/20.00.00